Boeken winnen

Afgelopen: Win Geef flow aan je leven

Ken je dat? Ergens zo in opgaan dat je geen idee meer hebt van de tijd? Dat je zo geconcentreerd bezig bent, dat alles opeens vanzelf en zonder moeite gaat? En ken je ook het voldane, gelukkige gevoel dat daarna komt. Dat is ‘flow’!

Het boek Geef flow aan je leven van Marlies Terstegge leert je om waarden, talenten en verlangens beter te herkennen. Je komt namelijk alleen in flow als je iets doet wat voor jou authentiek is en wat bij jou past, bij je persoonlijke waarden en kwaliteiten. Een authentiek doel kan een levensthema worden dat je een gevoel van zin of betekenis kan geven. Mensen die in hun dagelijks leven regelmatig in flow zijn, voelen zich niet alleen gelukkiger, maar zijn ook meer verbonden met anderen en de wereld om zich heen.

In het boek worden theorie en praktijk met elkaar gecombineerd, zodat je in je eigen dagelijks leven aan de slag kunt, en ‘flow’ zelf kunt ervaren, en eigen kunt maken als een natuurlijke way of life. Op http://www.geefflowaanjeleven.com vind je meer informatie, en ook blogs van auteur Marlies Terstegge.

Wil jij in 2012 kennismaken met ‘flow’, en zien wat het voor en met jou kan doen? Dat komt goed uit! Wij geven deze week 5 exemplaren van het boek ‘Geef flow aan je leven’ weg. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.