Boeken winnen

Win een gepersonaliseerd Kinderdagverblijfboekje

Als je kind naar een kinderdagverblijf gaat dan ken je ze wel, de schriftjes waarin de ouders en leidsters met elkaar communiceren. Handig, maar veel verder dan ‘hij/zij heeft het leuk gehad en goed gegegeten en geslapen’ gaat het vaak niet. Terwijl je als ouder eigenlijk wel wat meer zou willen weten over wat je kind iedere dag meemaakt!

Marloes en Nienke Dirkse, beiden moeder kwamen op het idee om een kant en klaar Kinderdagverblijfboekje te maken, waarbij op zowel de kaft als op iedere bladzijde de naam van je kind staat. Iedere week (een boekje gaat 1 jaar mee) bevat een aantal voorgedrukte vragen, handig voor de leidsters, die een goed beeld geven over het ‘kinderdagverblijfleven’ en de algemene ontwikkeling van je kind. Bovendien is er ruimte voor speciale dagen zoals de verjaardag, kerst, foto’s, knutselwerkjes of verhalen over de vakantie. Het kinderdagverblijfboekje staat verder bomvol liedjes en rijmpjes.

Wij mogen deze week 2 gepersonaliseerde Kinderdagverblijfboekjes weggeven. Als je kans wilt maken vul je onderstaande formulier in, en vermeld je bij ‘Antwoord’ de naam van het kind die je in en op het boekje wilt hebben. Let goed op typefouten, want de naam die je invult wordt letterlijk doorgegeven indien je wint, en kan daarna niet meer worden aangepast!

Deze prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen de boekjes zsm thuis.