Boeken winnen

Afgelopen: Win De scheidingsclub

Ook als je eigen relatie er prima voorstaat, of zelfs als je vrijgezel bent, is De scheidingclub van Sophie King een geweldig leuk boek om te lezen. Benieuwd? Lees snel verder, en maak kans op een exemplaar.

De scheidingsclub ontstaat als Karen, een aardige vijftiger, besluit een praatgroep op te richten voor mensen die in een scheiding liggen. Met haar luisterende oor en ervaring hoopt zij anderen te kunnen helpen. De eerste kandidaten melden zich al snel. Zo is er Lizzie, een redactrice met een hectisch leven, twee kinderen en een man… die er vandooor gaat met de buurvrouw. Of wat dacht je van Alison, op de dag dat haar jongste kind de deur uit gaat besluit ook haar man te vertrekken, ‘op zoek naar zichzelf’. En neem Ed, hij wil zo graag een gezin stichten maar al zijn relaties lopen op niks uit.

Als deze mensen samen komen is er meer dan genoeg gespreksstof, zo blijkt al snel. Maar hun contact blijft al snel niet meer beperkt tot de maandelijkse bijeenkomsten, de leden gaan meer en meer hun, veranderende, levens met elkaar delen.

De scheidingsclub is door de perfect uitgewerkte personages, combinatie van leed en humor en verrassende plotwendingen een boek om in 1 ruk uit te lezen. En dat is dan ook precies wat wij gedaan hebben. Wil jij dat ook? Dat kan! Als je het onderstaande formulier invult maak je kans op een exemplaar!

Deze actie is afgelopen.