Boeken Fashion winnen

Win Confessions of a Shopaholic prijzen!

Hoera, eindelijk is ‘ie daar, de film waar iedere fashionista al maanden naar uitkijkt: Confessions of a Shopaholic! Sinds 12 maart draait hij in de bioscoop, en kunnen we Rebecca Bloomwood eindelijk zien bewegen, praten en natuurlijk vooral zien paraderen in de geweldigste outfits.

Voor wie de afgelopen jaren niet echt heeft opgelet: Confessions of a Shopaholic is gebaseerd op de bestsellers van Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood – Becky voor intimi (gespeeld door Isla Fisher) –  is 25 jaar oud. Becky houdt van een luxe levensstijl, met name op het gebied van kleding, maar kan zich dat eigenlijk niet veroorloven met het salaris dat zij verdient als financieel journaliste. Terwijl zij diep in de schulden zit, geeft zij anderen advies over hoe zij hun geldkwesties moeten aanpakken!

Dat moet natuurlijk wel mislopen, en dat doet het dan ook. Maar Becky zou Becky niet zijn als zij dat niet op een creatieve manier zou oplossen én ondertussen een geweldige man aan de haak probeert te slaan!

Ter ere van deze film mogen wij deze week een aantal leuke prijzen weggeven. Zo is daar de filmeditie van het boek, waar wij eerder al over schreven. Maar we hebben ook zeer fashionable sleutelhangers met bedeltjes en natuurlijk bioscoopkaartjes zodat je deze film zelf kunt gaan zien. Al die mooie prijzen geven we natuurlijk alleen weg aan échte shopaholics, en dus willen we graag dat je bij ‘Antwoord’ jouw duurste aankoop op kledinggebied doorgeeft. Laat ons watertanden, en misschien krijg jij binnenkort een mooie Confessions of a Shopaholic prijs toegestuurd als beloning!

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijs zsm.