Boeken

Weet wie je date

Op Lifestylelog heb je al eerder items kunnen lezen over de boeken van Rachel Gibson. In ‘Verslingerd aan jou‘, ‘Undercover lover‘ en ‘Niet alles is liefde‘ maakten we al kennis met de vriendinnengroep bestaande uit Maddie, Lucy, Clare en Maddie. In ieder boek stond 1 van deze dames centraal, alleen Maddie was nog niet aan de beurt geweest. Tot voor kort, want met het verschijnen van ‘Weet wie je date’ is ook haar verhaal verteld.
Maddie heeft geen geluk qua mannen. Sterker nog, zij is ervan overtuigd dat er als het op dates aankomt een vloek op haar rust. Wanneer zij terugkeert naar haar geboortestadje, om haar zwangere zus die in de steek is gelaten door haar echtgenoot bij te staan, weet zij dat wel zeker. Want waarom zou ze daar anders Zach tegen het lijf lopen, haar eerste vriendje dat haar bruut gedumpt heeft? No way dat zij weer voor hem zal vallen, al denkt Zach daar uiteraard heel anders over.

Het sterke aan de boeken van Rachel Gibson is dat zij om échte mensen gaan, types die je ook in het dagelijks leven zou kunnen tegenkomen. Vrouwen die stuk voor stuk een duidelijk karakter hebben, mannen waar je tijdens het lezen bijna zelf verliefd op zou worden. Na de drie eerdere boeken (die overigens ook perfect los van elkaar gelezen kunnen worden) valt ‘Weet wie je date’ ons zeker niet tegen. Een flinke portie aantrekkingskracht, liefde en lust, gemixt met herkenbare hoofdpersonen én een grappig tikje spiritualiteit: Rachel Gibson heeft wederom een heerlijke roman afgeleverd.

Weet wie je date – Rachel Gibson
ISBN 9789061126492
Karakter Uitgevers
14,95 euro 

Weet wie je date
Bestel via Bol.com: Weet wie je date
Rachel Gibson