Boeken Favourites

Wedding Babylon

De ‘Babylon’ boeken van Imogen Edwards-Jones kennen we natuurlijk allemaal. Na Hotel Babylon, Air Babylon, Fashion Babylon, Beah Babylon en Pop Babylon is er nu Wedding Babylon. Het beproefde concept is onveranderd: Imogen Edwards-Jones laat met behulp van een ingewijde ‘Anonymous’ zien hoe het er achter de schermen van een tot de verbeelding sprekende industrie aan toe gaat.

We volgen een mannelijke weddingplanner die vooral society bruiloften doet. Veelal ‘nieuw geld’, denk aan voetbalvrouwen, (voormalig) sterren en andere hittepitjes die de belangrijkste dag van hun leven voor de boeg hebben, en zich daar (veelal onder begeleiding van hun monsterlijke moeders) volledig op gestort hebben.

Wedding Babylon leest lekker weg en geeft tal van ‘nee, dat meen je niet!!’ voorbeelden van hoe bruiden en hun moeders kunnen doorslaan in aanloop van de bruiloft. Maar, toegegeven, ook de oh zo keurige weddingplanner is bepaald niet roomser dan de Paus… Smeuiig, hilarisch en een tikkie plaatsvervangende schaamte.

Wedding Babylon – Imogen Edwards-Jones & Anonymus
ISBN 9789022994863
A.W. Bruna
16,95 euro (t/m 31 maart 15 euro)


Wedding Babylon
Bestel via Bol.com: Wedding Babylon
Imogen Edwards-Jones