Boeken

Waar is de fee?

Een boek waarmee je kind echt aan de slag kan: dat is leuk! Met Waar is de fee? raken ze niet uitgekeken, wat een prachtig boek.

Waar is de fee?

Misschien ken je de ‘Waar is de…?’ boeken al. Eerder verschenen namelijk al ‘Waar is de draak?’, ‘Waar is de dinosaurus?’ en ‘Waar is de ridder?’ Dit keer gaan we op zoek naar een fee.

Nou ja, ‘een fee’… er zitten er meer dan 150 verstopt in dit boek! Meike en haar oma gaan ze zoeken, in het prachtige, sprookjesachtige bos waarvan oma zeker weet dat er heel wat feeën wonen. Ze zoeken overal… maar waar zijn ze nou?

Oma’s hond Mitsy is ook meegegaan naar het bos, en die ziet ze wel hoor, overal! Maarja, leg dat maar eens uit. Gelukkig kun jij tijdens het lezen van het boek aantonen dat Mitsy gelijk heeft, en alle feeën zoeken.

Zien en voelen

Heel bijzonder is dat je de feeën, die zich soms een beetje verstopt hebben, maar soms ook zomaar voor je neus opduiken, niet alleen kunt zien, maar ook kunt voelen. Leuk is om iedere pagina eerst uitgebreid te bekijken, en te zien hoeveel je er kunt vinden, en er daarna nog eens met je vingers overheen te gaan. Reken maar dat er nog heel wat extra opduiken dan!

Waar is de fee? is een betoverend mooi boek, dat kinderen er keer op keer opnieuw bij zullen pakken. Om voor te lezen, maar ook gewoon om zelf nog eens alle feeën op te zoeken.

Waar is de fee? – Nick Harris
ISBN 9789026137921
De Fontein
€13,99