Boeken

Vouwen!

Vouwblaadjes. Al eindeloos lang op de markt, en al sinds dag 1 een grote hit. Waarom? Omdat je er zo ontzettend veel mee kunt maken. Na een beetje oefening maakt menig kind zo een hoedje, bootje, kleedje en wat al niet meer. Maar dat je ook heel eenvoudig een flatgebouw, tulp of zelfs kasteel kunt bouwen: dat was nieuw voor ons.

Vol overgave stortten we ons dan ook op Het grote vouwboek deel 6. Dit nieuwe deel in de vouwboeken serie van Thea van Mierlo is prima geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De werkjes lopen op in moeilijkheidsgraad, zodat zowel de kleuters als de gevorderde vouwers mee aan de slag kunnen.

De beschrijvingen zijn aangenaam helder en begrijpelijk, zowel in tekst als beeld. Bij ieder vouwwerkje staat aangegeven welke materialen je precies nodig hebt en wat je met je vouwsel kunt doen zodra het klaar is. Da’s niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor ouders (want waar laat je al die werkjes…) maar zeker ook voor leerkrachten, bij wie deze boeken erg populair zijn.

Het grote vouwboek deel 6 – Thea van Mierlo
ISBN 9789021338262
Cantecleer
!6,95 euro

Grote vouwboek / 6
Bestel via Bol.com: Grote vouwboek / 6
Thea van Mierlo