Boeken

Voetballen als een prof!

Het WK is bezig, je kunt er niet omheen. Heel veel kinderen volgen het voorbeeld van hun helden, en gaan met een bal aan de slag. Maar hoe moet dat eigenlijk, voetballen?

Een beetje tegen een bal aan trappen, en hem in het doel schieten. Dat snappen de meeste kinderen wel. Maar hoe zit het met de spelregels? En welke spullen heb je nodig? Hoe is voetbal ontstaan, en wat moet je kunnen om zelf voetballer te worden?

Al deze vragen worden beantwoord in het leuke boekje Voetballen als een prof. Maar dat niet alleen! Auteur Vivian den Hollander schreef namelijk ook de voetbalboeken over Blauw-Wit, en een leesverhaal van dit team is door het hele boek verweven. Leuk is dat de hoofdrolspelers uit het boek ook degenen zijn die je in de rest van de illustraties tegenkomt.

Voor kinderen die liever bezig zijn dan lezen is er ook genoeg te doen: raadsels, quizzen en moppen, die je weer door kunt vertellen aan je vriendjes. Een leuk boek voor beginnende voetballertjes al met al, als je dit hebt gelezen ben je klaar om met je eigen carriere te starten!

Voetballen als een prof – Vivian den Hollander
ISBN 9789000335770
Van Holkema & Warendorf
€7,99