Boeken

Val voor mij: fijn New Adult boek van Jennifer L. Armentrout

Val voor mij Jennifer L. Armentrout

New Adult boeken zijn al jaren een begrip in Amerika, met auteurs als Colleen Hoover, Abbi Glines en Jennifer L. Armentrout.

Van deze laatste auteur verscheen onlangs een nieuw boek, Val voor mij. Het vierde deel in de Wacht op mij-serie, maar ook prima los te lezen.

New Adult

New Adult boeken richten zich op jonge vrouwen, die geen ‘Young Adult’ meer zijn, maar zich qua leeftijd en omgeving niet altijd herkennen in normale romans. Zo tussen de 18 en 22 jaar, al worden de boeken ook volop gelezen door dames die de dertig gepasseerd zijn.

Waar het in Young Adult boeken altijd aan de nette kant blijft, kunnen in New Adult boeken de vonken er behoorlijk van af slaan. Geen Vijftig tinten grijs toestanden hoor, maar een gezonde portie aantrekkingskracht en stoom tussen de hoofdrolspelers is eerder regel dan uitzondering.

Val voor mij

Val voor mij is geschreven door Jennifer L. Armentrout, één van de bekendere namen binnen dit genre. Het is het vierde deel van de Wacht op mij serie, en speelt zich af in dezelfde omgeving als de eerdere boeken. Heb je die gelezen, dan is het leuk om de hoofdrolspelers uit eerdere delen weer voorbij te zien komen en even te checken hoe het met ze gaat. Ken je de serie nog niet, dan is het ook geen probleem om Val voor mij als los boek te lezen.

Hoofdrolspeelster Roxy werkt in café Mona’s, dat ook in de eerdere boeken centraal staat. Ze is al sinds ze zich kan herinneren verliefd op Reece, en een klein jaar geleden kwam het zelfs tot een stomende ontmoeting. Soort van. En al zou je denken dat dat het begin zou kunnen zijn van iets moois, ligt de waarheid heel anders.

Niet dat Roxy veel tijd heeft om zich daar druk om te maken. Haar goede vriend Charlie eist veel van haar tijd en aandacht op, en dan zijn er ook nog die enge berichten die ze anoniem ontvangt. Ze denkt te weten wie de afzender is, maar niet iedereen is daarvan overtuigd. Is Roxy in gevaar? En zo ja, wie wil haar iets aandoen en waarom? En komt het nog goed tussen haar en Reece?

Perfect boek!

Val voor mij is een heerlijk boek, waarin spanning, verdriet en romantiek als een perfecte mix verwerkt zijn. Waar veel New Adult boeken van mindere kwaliteit niet veel meer zijn dan een eenvoudig liefdesverhaal, weet Jennifer L. Armentrout een goed verhaal neer te zetten, met herkenbare hoofdpersonen en aangrijpende verhaallijnen. Dat maakt haar één van de beste New Adult auteurs van dit moment.

Val voor mij – Jennifer L. Armentrout
ISBN 9789401905701
Zomer & Keuning
€14,99