Boeken

Tongetje in de Bijenkorf: een Gouden Boekje

Als er één winkel is waar wij in deze tijd van het jaar graag komen, dan is het wel de Bijenkorf.

En wij niet alleen hoor, ook op kinderen hebben de indrukwekkende etalage en de prachtig versierde winkel een enorme aantrekkingskracht. En op hondjes ook, zo lezen we in Tongetje in de Bijenkorf.

Tongetje in de Bijenkorf: een Gouden Boekje

Er zijn maar weinig winkels die een eigen Gouden Boekje zo verdienen als de Bijenkorf: goud past perfect bij al het moois dat daar te koop is.

Tongetje, een hond met een tong die maar niet in zijn bek wil passen, woont in de Bijenkorf. Nog niet zo lang hoor, eerst woonde hij bij een baasje, maar die was hem zat. Al zwervend over straat kwam hij in de Bijenkorf terecht, en alhoewel ze in de meeste winkels niet dol zijn op honden, lag dat nu anders. Tongetje verricht er een heldendaad, en mag er als beloning altijd blijven wonen!

Winkelen maar!

Ga jij graag winkelen, in de Bijenkorf in het bijzonder? Lees dan dit boekje zeker eens met je kind! Het warenhuis wordt zo treffend en gezellig beschreven, dat zelfs een kind dat normaal niet dol is op shoppen zonder mokken mee zal gaan. En eenmaal binnen kijk je natuurlijk goed om je heen. Misschien kom je Tongetje wel tegen!

Tongetje in de Bijenkorf – Gouden Boekje door Charlotte Mutsaers en Harmen van Straaten
ISBN 9789047619192
Rubinstein
€6,95