Boeken

Tijdens kantooruren

Heb jij je collega’s op kantoor wel eens goed bekeken? Je brengt heel wat uren met ze door, maar wat weet je nu eigenlijk écht over ze? Misschien zit er wel een seriemoordenaar tussen…

Nee, je vertrouwen in de mensheid wordt er niet beter op tijdens het lezen van ‘Tijdens kantooruren’. Want dat er op een, op het eerste gezicht, wat suffig kantoor zoveel zaken blijken te spelen, dat voel je niet aankomen.

Het is opvallend, hoe de sfeer op de afdeling na de plotselinge dood van een collega zo plots verandert. Waar men eerst simpelweg de sleur van alledag volgde, is nu alles anders. En dat terwijl het gewoon een ongeluk was! Tenminste… er is geen reden om daaraan te twijfelen, toch?

Malou werkt op deze beklemmende afdeling, en is de hoofdpersoon in dit boek. Een hoofdpersoon die zelf ook niet aan zag komen dat zij in deze hele situatie een hoofdrol zou gaan vervullen!

Aefke ten Jagen schreef niet eerder een thriller, maar wij hopen dat ‘Tijdens kantooruren’ zeker niet haar laatste zal zijn. Dat het boek 224 pagina’s telt merk je niet, je rust simpelweg niet totdat je het uit hebt. De typische kantoorsfeer is treffend beschreven, maar ook de angst en vertwijfeling spatten van de pagina’s. Een topthriller van eigen bodem!

Tijdens kantooruren – Aefke ten Hagen
ISBN 9789049952747
Mistral
17,95 euro