Boeken

Superjuffie op kamp

Het kamp is voor de meeste kinderen een echt hoogtepunt van hun basisschooltijd. Hier worden herinneringen gemaakt, voor altijd.

Ook in de klas van juf Josje kijken de kinderen erg uit naar hun kamp. Zelfs nu meester Snor ook meegaat. Zal het kamp normaal verlopen, of moet Superjuffie in actie komen? Je leest het in ‘Superjuffie op kamp’.

Superjuffie

Ieder kind zou wel een juf willen hebben als juf Josje. Een leuke juf, met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Zeker als het op dieren aankomt: als er een dier in nood is verandert juf Josje in Superjuffie en schiet zij te hulp.

Op deze manier heeft zij al veel avonturen beleefd, en haar klas ook, waarover al lekker veel boeken geschreven zijn door Janneke Schotveld. Maar eigenlijk hoopt juf Josje dat het kamp nu eens niet avontuurlijk verloopt. Gewoon normaal, dat zou toch wel een keer moeten kunnen?

Superjuffie op kamp

Je voelt hem al aankomen: natuurlijk verloopt dat kamp anders dan gehoopt. En dat terwijl juf Josje nog wel zo haar best doet om meester Snor niet boos te maken. Alles lijkt mis te gaan, het schoolkamp dreigt een ramp te worden, en alsof het nog niet genoeg is zijn er ook nog dieren in nood en moet Superjuffie in actie komen…

Superjuffie op kamp is weer een heerlijk Superjuffie-boek, dat door kinderen op de basisschool wederom verslonden zal worden. De combinatie van alledaagse schoolperikelen, zoals ieder kind ze kent, met verrassende avonturen, waarvan de meeste kinderen alleen maar kunnen dromen, is een goede gebleken. De Superjuffie boeken bieden herkenbaarheid, maar ook spanning en avontuur, de ideale mix voor een kinderboek.

Superjuffie op kamp – Janneke Schotveld
ISBN 9789000348473
Van Holkema & Warendorf
€13,99