Boeken

Single SuperMom

Dat het leven als alleenstaande moeder niet altijd makkelijk is, dat moge bekend zijn. Een goed steuntje in de rug biedt het boek Single SuperMom.

Single mom zijn, niet altijd je eigen keuze, maar sowieso zo nu en dan zwaar of eenzaam. Want met wie bespreek je opvoedissues? En hoe wikkel je die scheiding op een goede manier af? En hoe introduceer je een nieuwe liefde bij je kind?

Allemaal van die kwesties waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. En dat is precies wat je vindt in het boek Single SuperMom, dat in samenwerking met de gelijknamige stichting werd geschreven. Praktische tips, steuntjes in de rug, positieve verhalen, inspiratie en, mocht je het nodig hebben, gerichte juridische informatie.

Bekende single moeders als Mariska Hulscher, Neelie Kroes, Doloris Leeuwin en Antje Monteiro schreven bijdrages voor dit boek, maar minstens zo waardevol zijn de verhalen van ‘onbekende’ moeders. Eerlijk, motiverend, relativerend en soms gewoon even streng. Met dit boek krijg je er in 1 klap een heleboel ‘vriendinnen’ bij die ervaring hebben op dit gebied, precies wat je nodig hebt!

Single Super Mom – Eva Yoo Ri
ISBN 9789021556192
Kosmos Uitgevers
19,99 euro