Boeken

Rachel Gibson – Verboden terrein

Rachel Gibson - Verboden terrein

Hoera, een nieuw boek van Rachel Gibson. Verboden terrein ligt nu in de winkels, en zal menig hart weer sneller laten kloppen.

Verboden terrein

Na het overlijden van haar stiefvader, de burgemeester van het kleine stadje Truly in Idaho, keert Delaney Shaw terug naar haar oude woonplaats. Ze is er jaren geleden vertrokken, nadat ze er jarenlang in grote luxe woonde.

Als onberispelijke burgemeestersdochter word je niet geacht naakt betrapt te worden met de aantrekkelijkste, maar volgens velen ook ‘wildste’ jongen van het dorp die, saillant detail, de bastaardzoon is van de burgemeester. En dat is nu net wat Delaney overkwam, tot afgrijzen van haar moeder en stiefvader.

Geen moment was ze van plan terug te keren naar Truly, anders dan voor de begrafenis en de afhandeling van het testament van haar stiefvader. Maar die blijkt daar anders over te denken, en zelfs vanuit zijn graf de touwtjes in handen te willen houden in zowel het leven van Delaney, als dat van Nick, eerder genoemde bastaardzoon.

Een jaar lang zal Delaney in Truly moeten blijven wonen, om aanspraak te maken op haar zeer riante erfenis. En alsof dat al niet lastig genoeg is, moet ze ook nog eens zorgen niet in bed te belanden met Nick.

Lekker!

Zonder echt iets over het boek te verklappen, kunnen we je melden dat die laatste voorwaarde op zijn zachtst gezegd lastig wordt. Anders zou het geen boek van Rachel Gibson zijn, waarin het nu eenmaal altijd draait om leuke vrouwen en bijzonder smakelijke mannen. De spanning tussen Delaney en Nick is voelbaar en komt tot uitbarsting, en hoe!

Naast het liefdesverhaal slaagt Rachel Gibson er ook altijd in haar boeken zo’n lekker typische Amerikaanse sfeer mee te geven. Zeker in de verhalen die zich in Idaho afspelen (voor wie haar oevre nog niet kent: dat zijn er aardig wat!) voel je gewoon de heerlijke sfeer van het typisch Amerikaanse kleine stadje, inclusief alle roddels en achterklap. Dat maakt Verboden terrein weer een heerlijke roman, een ‘niks aan de hand’ boek om bij weg te dromen. Rachel Gibson weet precies wat vrouwen willen.

Rachel Gibson – Verboden terrein
ISBN 9789045205809
Karakter
€14,95