Boeken

Pim & Pom Stripalbum

Pim & Pom, de bekende figuurtjes van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp, weten al generaties lang kinderen te boeien. Helemaal nieuw is het Pim & Pom Stripalbum

Pim & Pom

Pim & Pom ontstonden al in de jaren ’50, maar waren toen nog lang niet de sterren die zij nu zijn. Ze figureerden in de verhaaltjes van Mies Bouhuys, door Fiep Westendorp van tekeningen voorzien, en verschenen iedere week op de kinderpagina van Het Parool.

Pas in 1969 verscheen het eerste boek met hun namen in de titel, de Pim en Pom-nibus, maar hun grote doorbraak volgde slechts een paar jaar geleden, toen de poezen Pim & Pom een eigen animatieserie kregen, gevolgd door een bioscoopfilm.

Pim & Pom Stripalbum

Ze stonden al in de krant, waren te zien in boeken, te horen in luisterboeken, te zien op tv en in de bioscoop, maar één ding was er nog niet: een stripalbum. Daar is nu verandering in gekomen!

In het Pim & Pom Stripalbum vind je drie verhalen (Beroemd, Jarig en Vliegend tapijt), helemaal in Pim & Pom stijl. Iedere pagina bevat twee tot drie scènes, met daarbij een kort stukje tekst. Erg leuk om voor te lezen, en als kinderen het verhaaltje al een beetje kennen, steeds weer opnieuw zelf de plaatjes te bekijken. Leuk dat deze klassieke figuurtjes ook nu nog steeds zo populair zijn!

Pim & Pom Stripalbum
ISBN 9789047616832
Rubinstein
€10,-