Boeken

Organizing Agenda 2013

2013 dient zich alweer bijna aan, en ons goede voornemen is om komend jaar nu eens wat gestructureerder en opgeruimder door het leven te gaan. De Organizing Agenda 2013 gaat daar vast bij helpen!

Zamara Kok is professional organizer, en dé aangewezen persoon om de Oranizing Agenda samen te stellen. Dit deed ze samen met Vivianne Steggerda, eigenaar van Plan-Point en ook al zo’n georganiseerd typje. Kunnen zij, en de agenda ervoor zorgen dat wij 2013 zonder kleerscheuren doorkomen, als het om organiseren en plannen gaat?

Ja, zo luidt ons oordeel na de agenda te hebben bekeken. Ok, je moet zelf aan de slag, maar de agenda helpt je daarbij prima op weg. Het begint al meteen bij het begin, zo’n handig invulblad met je eigen gegevens en alle andere die je regelmatig nodig hebt. Nooit meer zoeken naar het telefoonnummer van de dokter, alle gegevens van school/kinderdagverblijf en oppassen onder handbereik. Jeeh! Ook de planners, voor zowel vakanties als kerst zijn zeer welkom, net als het lijstje met spullen die (uit)geleend hebt, en aan/van wie.

Het agendagedeelte zelf kan onze goedkeuring ook meer dan wegdragen. Iedere dag heeft voldoende ruimte om afspraken en reminders te noteren, gesorteerd op tijd, al komen de zaterdag en zondag er wat bekaaid vanaf. Handig is ook bijvoorbeeld het lijstje waarop je in kunt vullen wat je welke dag van de week wilt gaan koken en welke boodschappen je nodig hebt. Met het afstreeplijstje van huishoudelijke taken kun je tenslotte handig plannen wat je deze week wilt doen, en bij minder frequente klusjes nakijken wanneer je het voor het laatst gedaan hebt.

De hele agenda staat vol handige organizing tips, vaak van die simpele zaken waar je zelf niet snel aan denkt, en checklists. Voortaan vergeet jij nooit meer dat de boiler nog nagekeken moet worden, of dat de sloten wel weer eens een smeerbeurt nodig hebben. De handige stickertjes achterin de agenda helpen je bijzondere gebeurtenissen of belangrijke dagen nog beter te herinneren, terwijl de kortingsbonnen voor nog meer organizing artikelen ervoor kunnen zorgen dat je helemaal de smaak te pakken krijgt qua organisatie.

De Organizing Agenda 2013 is ideaal voor iedereen die wel eens het overzicht verliest, die alles graag geordend wil hebben op 1 centrale plek en soms wel een geheugensteuntje kan gebruiken. Voor 14,95 euro helpt deze agenda jou het jaar door, bestellen kan via http://www.plan-point.nl/winkel/plan-point-organizing-agenda-2013.