Boeken

Nieuw: Voetbal International Kids

Het EK voetbal is begonnen, maar nu Nederland niet meedoet leeft het een stuk minder dan we gewend zijn. Gelukkig is er voor jonge voetbalfans ook nog goed nieuws: Voetbal International Kids!

Speciaal voor jonge voetballers zijn er nu boeken en een tijdschrift te koop, wij mochten ze alvast lezen!

Voetbal International Kids

Voetbal International is een instituut als het gaat om voetbal, met een tijdschrift en boeken die onder deze titel verschijnen. Het werd dan ook de hoogste tijd dat zij zich ook eens gingen richten op de leeftijdsgroep waarin de liefde voor voetbal over het algemeen ontstaat: de jeugd.

Voetbal International Kids

En, het moet gezegd, ze pakken het goed en groots aan. Met een magazine, waarvan de juni editie natuurlijk helemaal in het teken staat van het EK. Want ook al doet Nederland niet mee, het is met al die wereldberoemde spelers nog steeds leuk om te volgen! Om het geheel toch een Nederlands tintje te geven komen er bekende Nederlandse voetballers en voetbalsters, VI Kids is namelijk ook prima geschikt voor meisjes, uitgebreid aan het woord.

Een leuk magazine, dat zeker de concurrentie aankan met andere voetbaltijdschriften voor kinderen. Met informatie die kinderen tussen 8 en 12 jaar aanspreekt, veel mooie foto’s en leuke spelletjes.

VI Kids boeken

Naast een magazine zijn er ook VI Kids boeken. Er zullen er per jaar ongeveer 15 verschijnen, goed nieuws voor jonge voetbalfans! Leesboeken, maar ook fanboeken, quizboeken en meer. Weet je nog niet zo heel veel over voetbal, of wil je je kennis uitbreiden, dan is Alles over voetbal van A tot Z een mooi en leuk boekje. Lekker compact, en met veel leuke, handige en verrassende feitjes.

Voor iets oudere kinderen (10+) raden we Voetbal IQ: Het geheim van slimme spelers aan. Een echt leesboek, voor wie al een tijdje voetbalt en graag beter wil worden. Met veel theorie, op een begrijpelijke wijze verwoord en regelmatig met tekeningen verduidelijkt. Echt een boek voor kinderen die veel interesse hebben in voetbal, en hun eigen spel graag willen verbeteren.

Voetbal International Kids

Fanboeken: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi

De populairste voetballers van dit moment, zeker onder de jeugd, zijn zonder twijfel Ronaldo en Messi. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de eerste VI Kids fanboeken over hen gaan.

De lekkere grote boeken staan vol met mooie glossy foto’s, ook uit hun kindertijd, en natuurlijk het verhaal over hun carrière tot nu toe. Heel leuk voor de fans om te zien hoe hun idolen zijn geworden wie ze nu zijn, met natuurlijk ook een quiz om te zien hoe goed jij je favoriet kent. Een musthave, en een perfect cadeau voor al hun fans!