Boeken

Kleding voor jou en je minimi

Leuke kleding, die je om wat voor reden dan ook nooit meer draagt? Je tovert het makkelijk om in kleding voor je kind, zo zien we in Minimi!

Minimi

Het boek Minimi is Vlaams, getuige de ondertitel ‘Naai hippe kinderkledij uit je eigen garderobe’. Klinkt heerlijk nostalgisch, en past helemaal bij de DIY trend die we momenteel overal op zien duiken. Maar hoe pak je het aan?

Compleet boek

Minimi is een zeer compleet boek, met niet alleen heel veel inspiratie, maar ook veel praktische tips en patroonmallen. Een aantal standaard kledingstukken, die vrijwel iedereen in huis heeft, is gebruikt om een hele nieuwe kindergarderobe samen te stellen. Zo maak je van een t-shirt een rokje of een legging, en van het overhemd van je man een schattig jurkje.

De beschrijvingen zijn duidelijk, de foto’s meer dan sfeervol (prachtig!) en de algemene tips qua naaitechnieken en afwerken bijzonder praktisch. Een heel groot deel van de gemaakte kleding is bestemd voor meisjes, maar ook voor jongens staat er een aantal patronen is. Mooi, duurzaam en origineel uitgangspunt voor een bijzonder boek!

Minimi – Lien Warmenbol & Gabriela Aguirrezabal
ISBN 9789401420020
Lannoo
€ 24,99