Boeken Favourites Featured

Mini Shopaholic

Hoera, een nieuw deel in de Shopaholic serie van Sophie Kinsella. In Mini Shopaholic heeft Becky haar handen vol aan haar tweejarige dochtertje Minnie, dat al net zo dol op shoppen lijkt te zijn als zijzelf, en de woorden ‘shoppen’, ‘Visa’ en ‘Starbucks’ al tot haar vaste vocabulaire kan rekenen. Maar dat is niet alles: Becky heeft ook besloten een grote surprise party voor haar man te organiseren.

Maar Becky zou Becky niet zijn als zij zowel tijdens het opvoeden van haar dochtertje als tijdens het organiseren van het feest niet in allerlei onmogelijke situaties belandt. Zo worden moeder en dochter verbannen uit de stal van de Kerstman en denkt haar man dat ze zich wezenloos shopt, terwijl ze eigenlijk bezig is zijn surprise party te organiseren. En ok, ondertussen shopt ze een beetje. Soms.

Mini Shopaholic heeft dezelfde stijl, vaart en humor als de eerdere Shopaholic boeken. Heerlijk dus, zeker voor de talloze fans van Sophie Kinsella. Sommige situaties zijn wel wat voorspelbaar, maar dat komt helemaal goed: Becky weet ook de lezers uiteindelijk te verrassen! Op de laatste bladzijdes menen wij een mooi opzetje voor een volgend deel in deze serie te ontdekken, en eerlijk is eerlijk, we kunnen niet wachten tot het zover is!

Mini Shopaholic – Sophie Kinsella
ISBN 9789044322767
The House of Books
18,95 euro