Boeken

Marcs Grote Gevaarlijke Tanden

Marcs Grote Gevaarlijke Tanden gaat over een krokodil, met hele grote, gevaarlijke tanden. Iedereen is daardoor een beetje bang voor hem.

Maar wat gebeurt er als die tanden opeens weg zijn?

Marcs Grote Gevaarlijke Tanden

Marc is een krokodil zoals we hem kennen. Angstaanjagend, en daar is hij trots op. Zijn tanden zijn zijn grote trots, ze zijn zo groot en gevaarlijk dat iedereen in het oerwoud bang voor hem is. Precies zoals hij dat wil, en zoals dat in zijn familie al jarenlang gaat.

Maar die tanden… die zijn niet echt! Marc draagt een kunstgebit, wat hij ’s nachts uitdoet. En als Barry Bever dat gebit vindt, weet hij er wel raad mee.

En nu?

Zonder tanden is Marc helemaal niet zo angstaanjagend meer! Zijn entree in het oerwoud, waarbij hij normaal ontzag kreeg, is opeens een rare vertoning geworden, waarbij de andere dieren hem uitlachen.

Zullen ze dat nog steeds doen als ze merken hoe verdrietig Marc is, nu hij in één keer niet meer is wie hij dacht te zijn? Of komen de dieren samen tot een oplossing?

Marcs Grote Gevaarlijke Tanden is een heerlijk prentenboek voor kinderen vanaf een jaar of drie. Simpelweg leuk om (voor) te lezen, maar ook een beetje een wijze les voor jong en oud.

Marcs Grote Gevaarlijke Tanden – Jarvis
ISBN 9789047707134
Lemniscaat
€13,95