Boeken winnen

Afgelopen: Lees en beoordeel De mysterieuze zolder (WIN!)

Deze week hebben we wel een heel bijzondere actie. Niet minder dan 25 Kidslog bezoekers ontvangen een exemplaar van De mysterieuze zolder.

In zijn nieuwe huis vindt Nick allerlei vreemde voorwerpen op zolder. Nietsvermoedend verkoopt hij ze tijdens een garage sale, maar dan komt hij erachter dat er iets bijzonders met de spullen aan de hand is. Zo is er een camera die laat zien wat er over 24 uur gaat gebeuren, en een bandrecorder die opneemt wat je denkt maar liever niet zegt. Daarom gaat hij op zoek om alles weer terug te krijgen.

Al snel wordt hij op de huid gezeten door een club duivelse natuurkundigen. Want al die speciale apparaten zijn uitvindingen van de grote geleerde Nikola Tesla en iedereen is uit op zijn erfenis: zijn nooit ontdekte meesterwerk. Nick en zijn vrienden zijn in groot gevaar! Het is het begin van een zinderend en meeslepend avontuur…

Win een exemplaar en geef je mening!

Wij geven jou de kans om als allereerste dit mooie, spannende boek met je kind te lezen, én er je mening over te geven. Deze dien je, in een stukje van maximaal 150 woorden, uiterlijk 22 september ingestuurd te hebben, en wordt (samen met je voornaam en achternaam) gepubliceerd (al dan niet ingekort) via de Facebook pagina en nieuwsbrief van de uitgever.

Wil jij De mysterieuze zolder lezen en beoordelen? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Uiteraard mag je het boek na afloop houden.

Deze actie is afgelopen.