Boeken

Laatste kans, de nieuwe roman van Abbi Glines

Laatste kans Abbi Glines

Lezers van de Rosemary Beach serie van Abbi Glines hebben er vast al naar uit gekeken: het verschijnen van het volgende deel in deze reeks.

In het vorige boek, Een wilde gok, kon je kennismaken met Grant en Harlow. Maar dat boek eindigde niet helemaal zoals je het zou hopen. Komt het in Laatste kans weer goed?

Laatste kans

Ze zijn nogal verslavend, die boeken van Abbi Glines. Zeker de Rosemary Beach serie kan op een flinke schare trouwe fans rekenen. In Amerika, waar de boeken een stuk voorlopen op Nederland, leeft men al toe naar het laatste boek in deze serie, waarin het allemaal draait om ‘slechterik’ Nan.

Zo ver zijn we in Nederland gelukkig nog niet, we kunnen nog genieten van heel wat delen in deze serie. Zoals Laatste kans, dat sinds kort te koop is. Wie Een wilde gok heeft gelezen, en dat kunnen we echt aanraden voor je aan dit boek begint, weet hoe fijn Grant en Harlow het hadden. Maar ook hoe Grant het nogal verprutste…

Inmiddels gaat het niet zo best met Grant. Hij werkt veel, probeert Harlow wanhopig te bereiken en komt eigenlijk geen stap verder. Harlow heeft zich ondertussen ‘verstopt’ op de boerderij van haar broer, waar ze Grant verschrikkelijk mist, maar er tegelijk nog niet aan toe is om hem opnieuw te vertrouwen. En dat terwijl ze hem op dit moment eigenlijk harder nodig heeft dan ooit!

Het succes van Abbi Glines

De boeken van Abbi Glines zijn enorm populair. Ze zijn dan ook heerlijk om te lezen, met stoere, échte mannen die zich van hun beste kant laten zien zodra ze de vrouw van hun leven tegenkomen. Type ruwe bolster, blanke pit.

Dat betekent veel momenten om van te smullen, Abbi Glines schuwt een pittige liefdesscene bepaald niet, maar ook veel emotie. Net als zijn voorgangers is Laatste kans een boek met goed uitgewerkte personages, een pakkend verhaal en hier en daar rode oortjes. Jonge vrouwen zijn dol op Abbi Glines, en wij snappen wel waarom.

Laatste kans – Abbi Glines
ISBN 97890745209654
Karakter Uitgevers
€12,95