Boeken

Koud-Zuid als Bookbox

Koud-Zuid van Ariane Meijer behoeft bijna geen introductie meer. De literaire thriller die zich afspeelt in de ‘zakenwereld’ van Amsterdam Oud-Zuid is alom bejubeld en werd goed verkocht.

De vorm waarop deze nu in de winkel ligt, vraagt misschien wat meer uitleg. We kenden al het luisterboek, hebben zelfs al eens een (herbruikbare) mp3speler met hierop zo’n boek geinstalleerd voorbij zien komen, maar nu is er dan ook de BOOKBOX. Je kunt hem nog het best vergelijken, in ieder geval qua formaat en uiterlijk, met een mp3speler. Belangrijk verschil is echter dat de inhoud er alvast voor je opgezet is, en er ook niet af te halen is. Ook de bediening is helemaal toegerust op het geinstalleerde boek, waarbij de play/pauze toets uiteraard de belangrijkste is.

Grootste voordelen boven een ‘normaal’ boek? Het formaat uiteraard, en het gemak. Waar je bij een conventioneel luisterboek nog een (portable) cd-speler nodig hebt, steek je de BOOKBOX gewoon in je broekzak. Een stuk makkelijker mee te nemen dus, en daardoor prima geschikt om overal waar je maar wilt te luisteren. Op de fiets, in de trein, tijdens het koken of gewoon op de bank uiteraard. Handige innovatie, waarmee zelfs de drukste medemens nu geen enkel excuus meer heeft om geen boeken te ‘lezen’.

Koud-Zuid BOOKBOX – Ariane Meijer
ISBN 9789058315168
Uitgeverij Sirene
24,95 euro

Koud-Zuid MP3
Bestel via Bol.com: Koud-Zuid MP3
Ariane Meijer