Boeken

Knotsknettergek met Tosca Menten!

Dol op de boeken van Tosca Menten? Kinderen kunnen nu lekker veel lezen voor een meer dan vriendelijke prijs!

In het boek Knotsknettergek vind je namelijk twee boeken: Operatie Zeer Ernstige Ramp en Tom Piekepol en de schat van Kartoni. Allebei ├ęchte Tosca Menten boeken, lekker gek en avontuurlijk dus!

Operatie Zeer Ernstige Ramp gaat het om een Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Niet te onderschatten. De slimme Nona Ketel kan daar vast een oplossing voor de bedenken, maar hoe, en wie gaan haar daarbij helpen? Haar doorgedraaide juf, of die twee warrige oude mannen? Kleine kans. Maar de geest van een dode rat daarentegen…

En in Tom Piekepol en de schat van Kartoni wordt Tom Piekepol wakker op zijn geluksdag. Dat treft! Maar hoe belandt hij dan even later in een bejaardenhuis, met een meneer die denkt dat hij een garnaal is? Het blijkt het begin van een zoektocht naar een geheime schat op een plek waar je het niet zou verwachten. Er gebeuren vreemde dingen in het bejaardentehuis!

Tosca Menten, o.a. bekend van Dummie de mummie, is er een kei in om grappige boeken te schrijven, die kinderen vanaf pagina 1 weten te boeien. Gek, gekker gekst, je kunt het zo absurd niet bedenken of het kan gebeuren in haar boeken. Kinderen smullen ervan, en wij stiekem ook. Deze heerlijke bundel van 463 pagina’s biedt weer uren leesplezier.

Knotsknettergek – Tosca Menten
ISBN 9789000334605
Van Goor
15,-