Boeken

Kleur je eigen ZEN kaarten

ZEN 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

Kleuren voor volwassenen is een enorme hit, maar wat doe je met al die kunstwerken? Die verstuur je gezellig als kaartje!

ZEN 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

Leuk hoor, al die kleurboeken voor volwassenen, maar wij zijn praktisch ingesteld. Als we iets moois hebben gemaakt willen we daar iets mee doen, en het niet wegstoppen in een boek.

ZEN om in te kleuren en te versturen (er is ook een HAPPY variant) is precies wat we zoeken. De kleurplaten zijn op een flink ansichtkaart formaat, en afgedrukt op stevig karton dat je gemakkelijk uit het boek kunt halen als je creatie klaar is. De achterkant is al voorzien van ruimte voor de adressering en je persoonlijke boodschap en ondertekening, dus erg veel hoef je er niet aan te doen.

Nou ja, naast het kleuren dan. De mooie motieven, vaak van bloemen, roepen er gewoon om om ingekleur te worden. Door het niet al te grote formaat ben je er een stuk korter mee bezig dan bij de meeste kleurboeken, zodat je je kaart snel kunt versturen.

Op de post!

In het boekje vind je verschillende kaarten, met op de voorkant verschillende spreuken. Verwacht geen ‘Van harte beterschap’ of ‘Gefeliciteerd met je verjaardag’, de spreuken zijn vooral inspirerend bedoeld. ‘Een glimlach wordt door iedereen verstaan’, of het aansporende ‘Het is nooit te laat om iets van je leven te maken’ bijvoorbeeld. Bedoeld om iemand een hart onder de riem te steken, te inspireren of gewoon even te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Tevreden over het resultaat, en er zelfs zo blij mee dat je de kaart liever zelf wilt houden in plaats van opsturen? Je kunt de kaarten met inspirerende teksten natuurlijk ook gewoon al dan niet in een lijstje aan je muur hangen!

ZEN – 45 kaarten om in te kleuren en te versturen
ISBN 9789045211015
Karakter Uitgevers
€9,99