Boeken

Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar

De titel maakt meteen heel duidelijk met wat voor soort boek we te maken hebben. Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar is, je raadt het al, een voorleesboek voor kinderen van een jaartje of zes.

Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar

De titel kan bijna niet beter, en de inhoud eigenlijk ook niet. In Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar vind je nieuwe verhalen, versjes en tekeningen en klassiekers van bekende schrijvers en tekenaars. Pippi Langkous komt voorbij, Knofje, Vos & Haas en ook Ties en Trijntje.

Het rijtje auteurs en illustratoren dat aan het boek meewerkte is behoorlijk indrukwekkend. Paul Biegel, Astrid Lindgren, Jacques Vriens, Dagmar Stam, Imme Dros, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Onmisbaar

Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar is als je je kind graag voorleest eigenlijk onmisbaar. In 229 bladzijdes laat je je kind kennismaken met tal van Nederlandse auteurs, die allemaal verhalen geschreven hebben voor kinderen van zes jaar, maar dat wel allemaal op hun eigen manier hebben aangepakt.

Zo leren Hans en Monique Hagen je in een versje al wat woordjes Engels, terwijl Paul van Loon je meeneemt in de wereld van Weerwolven. Je leest over schoolreisjes en ziek zijn, over spelen en raadsels, zwemles en eskimootjes. De verhalen beslaan hooguit een pagina of vijf per stuk, en zijn dus prima geschikt om in één keer voor te lezen. Thuis, of in de klas, want dit leuke voorleesboek doet het natuurlijk ook prima in groep 3!

Het Grote voorleesboek voor rond de 6 jaar
ISBN 9789021673516
Ploegsma
€19,99