Boeken

Gifgroen

Het leuke aan een boek van een Nederlandse auteur is de herkenbaarheid. In ‘Gifgroen’ van Liv draait het om een groot bedrijf in de buurt van Den Haag dat babyvoeding produceert, Babico. Uiteraard, zo meldt de auteur, is het gehele verhaal verzonnen, maar veel mensen zullen zo hun eigen invulling geven aan het geheel.

‘Gifgroen’ is ook los daarvan een geweldig boek, een meeslepende thriller. Bij het bewuste babyvoedingsbedrijf werk Sascha als pr-manager. Het bedrijf wordt afgeperst, en de dreigementen van de afperser worden steeds persoonlijker aan haar gericht. Ze kan deze klus niet in haar eentje aan, en roept de hulp in van de ervaren pr-man Donald. Hij loodst Sascha en Babico er doorheen, en blijkt ook nog eens de man van Saschas dromen… en dat komt goed uit, nu haar eigen huwelijk op de klippen lijkt te lopen.

Als je houdt van goede thrillers in een herkenbare setting dan moét je ‘Gifgroen’ lezen. Vanaf de eerste bladzijde pakt het verhaal je, en tot aan de laatste bladzijde weet het deze spanning vol te houden. Leest heerlijk weg en is tot op de laatste letter verrassend: een topthriller van Nederlandse bodem.

Gifgroen – Liv
ISBN 9789061122098
Karakter Uitgevers
15,00 euro

Gifgroen
Bestel via Bol.com: Gifgroen
Liv