Boeken Celebs Favourites Featured Getest

Gelezen: LINDA.de columns

Het maandblad LINDA. bestaat alweer 8 jaar, en naast mooie foto’s, inspirerende stukken en fijne interviews, is ook zeker de column, het voorwoord van Linda de Mol een favoriet onderdeel van veel lezers.

Deze columns zijn nu gebundeld in LINDA.de columns, een boek dat je niet alleen een soms behoorlijk onthullend kijkje in het privéleven van Linda geeft, maar waarin je ook de afgelopen 8 jaar zomaar voorbij ziet komen. Al lezend werden we weer even stil bij het overlijden van Guusje Nederhorst, zagen we het Talpa debacle voorbijkomen en maakten we de introductie van de Gooische Vrouwen weer mee.

Linda is in haar columns heerlijk eerlijk, sympathiek en vooral erg ‘echt’, wat het lezen ervan tot een feestje maakt. Fijn, dat ook zo’n tv-ster qua lijf te maken krijgt met de zwaartekracht, logisch, maar toch ook weer niet verwacht, dat ook bij haar zo’n scheiding er behoorlijk inhakt en wat grappig dat ook beroemde mensen nog wel eens stil kunnen vallen als ze een andere celebrity (Prins Willem-Alexande en Maxima, in dit geval) tegen het lijf loopt.

LINDA.de columns bevat een bundeling van de allerleukste, beste en bijzonderste columns uit het nog steeds zo succesvolle maandblad, die we stuk voor stuk hebben verslonden. Prettig geschreven, bij vlagen heerlijk herkenbaar en soms ook zo anders dan ons eigen leven.

LINDA.de columns – Linda de Mol
ISBN 9789046810897
Nieuw Amsterdam
14,95 euro