Boeken Favourites Getest

Gelezen: Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden

Het voorjaar, de zon: tijd voor een heerlijk liefdesverhaal. En dus pakten wij enthousiast Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden van Lucy Robinson erbij en genoten!

Het boek gaat over Fran. Fran is een lekker herkenbaar, licht chaotische, enigszins klungelige dame van 30. Haar dertigste verjaardag zal ze niet snel vergeten: precies op het moment dat ze dacht dat haar grote liefde Michael haar ten huwelijk ging vragen, meldde hij dat het beter was dat ze elkaar een tijdje niet zouden zien. Drie maanden om precies te zijn. En Fran heeft geen idee wat ze verkeerd heeft gedaan.

Heeft ze eigenlijk wel wat verkeerd gedaan? Haar vrienden, de aantrekkelijke Leonie, de mysterieuze buitenlandse Stefania en rots in de branding Dave weten dat zo net nog niet. Zij moedigen Fran aan om Michael te vergeten en lekker te gaan daten. Fran ziet er weinig in, maar ach, om die drie maanden te overbruggen moet ze toch wat.

Wat volgt is een lange reeks rampzalige dates, maar ook echte liefde! Maar of dat met Michael is, zoals ze zelf verwacht? Tussen al die mannen door spelen ook Frans moeder, die veel te veel drinkt en haar kat, Duke Ellington, wiens voornaamste doel Fran verwonden is een grote rol in Frans leven. En het zijn juist dit soort ‘factoren’ die ervoor zorgen dat Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden meer is dan alleen maar een liefdesverhaal.

De heerlijke roman leest als een trein en blijft, alhoewel lang niet altijd, tot op de laatste pagina verrassend. Fijne, sympathieke personages, herkenbare setting en veel, heel veel liefde. Een boek om van te smullen.

Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden – Lucy Robinson
ISBN 9789022554166
Boekerij
18,95 euro