Boeken Favourites Getest

Gelezen: De man van mijn dromen

Hoera, een nieuw boek van Rachel Gibson! De bestseller auteur uit Amerika levert goede chicklits af alsof het niets is, en ook ‘De man van mijn dromen…’ is daarop geen uitzondering.

‘De man van mijn dromen…’ heeft dezelfde setting als ‘Zwijgen is zilver…‘ en ‘Ware liefde en andere rampen‘, namelijk een ijshockeyteam. Je hoeft de eerdere boeken niet gelezen te hebben, maar heb je dat wel gedaan dan is het erg leuk om te zien hoe de hoofdpersonen uit de eerdere boeken ook nu weer zijdelings een rol spelen in het verhaal.

Autumn beleeft in Las Vegas een aantal wilde dagen en nachten met ijshockeyspeler Sam. Hij laat haar echter, notabene de ochtend na hun nachtelijke trouwpartij, achter op haar hotelkamer, zonder afscheid te nemen. Dat is al pijnlijk, maar als Autumn bij thuiskomst ook nog eens zwanger blijkt te zijn wordt het er al helemaal niet beter op natuurlijk.

Ruim 5 jaar later heeft Autumn het fijn met haar zoontje Conner en haar eigen bedrijfje. Met Sam heeft ze nauwelijks contact, tot ze hem op een bruiloft weer tegen het lijf loopt. De lichamelijke aantrekkingskracht is, ondanks alle pijn en verdriet gebleven, merkt Autumn tot haar grote schrik. Maar gaat ze deze foute man weer een rol laten spelen in haar leven?

Rachel Gibson beheerst het chicklit genre als geen ander. De verhaallijnen en hoofdpersonen zijn geloofwaardig en goed uitgewerkt, waardoor haar boeken zich onderscheiden van de massa. ‘De man van mijn dromen…’ bevat alles wat een goede chicklit nodig heeft: liefde, verdriet, een woest aantrekkelijke man en bijna jaloersmakende seksscènes.

De man van mijn dromen – Rachel Gibson
ISBN 9789061125464
Karakter Uitgevers
14,95 euro