Boeken

Dummie de mummie en de ster van Thoeban

Dummie de mummie is enorm populair! Naast een bioscoopfilm is er dit najaar ook weer een nieuw boek, Dummie de mummie en de ster van Thoeban.

Voor wie hem nog niet kent: Dummie is een mummie, maar dat mag niemand weten. Zijn vriend Goos doet zijn best zijn ware identiteit goed verborgen te houden, maar dat valt, mede door Dummie zelf, niet altijd mee!

In dit zesde deel in de Dummie de mummie serie raken Goos en Dummie in de ban van sterrenkunde. Zo komen zij in Oostenrijk terecht, waar ze niet alleen sterren kunnen zien, maar ook een wintersportvakantie kunnen vieren.

Maar…natuurlijk gaat niet alles zoals gepland. De vrienden verdwalen, en komen in een gletsjerkloof terecht. Komt dit nog goed?

Succesvolle serie

Tosca Menten levert met Dummie de mummie een succesvolle serie af, die steeds meer fans krijgt. De combinatie van herkenbare factoren en absurde gebeurtenissen maakt de boeken spannend, leuk maar ook concreet: ok, zo’n dummie vind je niet iedere dag in je kamer, maar heel veel andere dingen zouden wel echt kunnen gebeuren! Dummie de mummie en de ster van Thoeban is weer een mooi boek voor de liefhebbers, dat ook kinderen die Dummie de mummie nog niet ontdekt hadden zal aanspreken.

Dummie de mummie en de ster van Thoeban – Tosca Menten
ISBN 9789000327102
Van Goor
€14,99