Boeken

De kleine dikke Barbapapa

Klein en dik… da’s niet aardig om over Barbapapa te zeggen. Gelukkig hebben we het niet over de roze kindervriend, maar over het nieuwe boekje, De kleine dikke Barbapapa.

De kleine dikke Barbapapa

Klein en dik, dat is het zeker, dit boek waarin je 12 verhalen vindt. Dik vooral, met 196 bladzijdes, samen in een compact boek met opvallend paarse kaft.

Zoals we dat gewend zijn worden bij het openslaan alle hoofdpersonen aan je voorgesteld. Barbapapa, Barbamama, Barbaborre, Barbabientje, Barbabelle, Barbabee, Barbabenno, Barbabob en Barbalala, ze zijn allemaal van de partij, en zullen bij menig voorlezende ouder voor heel wat herinneringen zorgen.

Wat leuk dat deze gekleurde figuurtjes, die alles kunnen worden wat ze willen, ook nu nog steeds zo tot de verbeelding spreken, en weer een hele nieuwe generatie aan zich weten te binden. De twaalf verhalen in dit boek (dat gezien de inhoud met €14,95 scherp geprijsd is!) zullen daar zeker weer verder aan bijdragen.

De familie Barbapapa verandert in trappetjes als ze een berg op moeten, worden balonnen als ze willen vliegen en kunnen zelfs veranderen in een wiegje voor een baby. Ouderwets genieten voor jong en oud!

De kleine dikke Barbapapa – Annette Tison & Talus Taylor
ISBN 9789025756499
Gottmer
€14,95