Boeken

De glamourcode

De glamourcode: 544 pagina’s vol glitter, glamour, intriges en showbizz! Vier zussen leiden een bestaan waarvan je alleen maar kunt dromen. Geld zat, alles is leuk en hip en aan belangestelling geen begrip. Maar achter gesloten deuren is hun leven helemaal niet zo geweldig als het lijkt…

Hun vader komt om het leven bij een ongeluk in zijn eigen huis. Hun vader, met wie ze geen van allen een geweldige band hadden, een man die er plezier aan beleefde om het leven van zijn dochters zuur te maken met zijn getreiter en bepaald niet liefdevolle gedrag. Natuurlijk speculeren de media direct volop: was het een ongeluk, of toch moord? En hebben de dochters er misschien iets mee te maken?

De enige manier om daar achter te komen is door je vol in het boek te storten. Dat is overigens bepaald geen straf. Het leest heerlijk weg, en neemt je moeiteloos mee naar de glamourwereld waarin het zich afspeelt. In tegenstelling tot veel andere boeken in dit genre heeft ‘De glamourcode’ een sterk plot, waarbij de spanning steeds meer wordt opgevoerd. Fijn leesvoer!

De glamourcode – Tasmina Perry
ISBN 9789024559398
Uitgeverij Sijthoff
17,50 euro

De glamourcode
Bestel via Bol.com: De glamourcode
Perry, T & Tim Perry