Boeken Creatief Kerst

Creatief aftellen tot kerst

Natuurlijk zijn we op dit moment nog vol verwachting voor Sinterklaas. Maar voor je het weet is het 1 december, en begint de adventstijd. En daar hebben we een ontzettend leuk doeboek voor gevonden: Creatief aftellen tot kerst.

Creatief aftellen tot kerst

Ben je graag creatief bezig, samen met je kind? Dan is de kerstperiode bij uitstek geschikt om aan de slag te gaan. Kerstkaarten, versiering: genoeg te doen. Waar het soms aan ontbreekt is inspiratie, of een stok achter de deur om ook echt aan de slag te gaan. Met ‘Creatief aftellen tot kerst’ komt dat wel goed.

De kaft van dit boek, dat aan alle kanten kerstsfeer uitstraalt, is meteen ook een adventskalender. Iedere dag mag je een vakje open maken, en tref je een plaatje aan dat verwijst naar het creatieve project dat bij deze dag hoort. Al deze projecten staan in het boek uitgebreid beschreven, en ook het kartonnen materiaal dat je nodig hebt is meegeleverd in het boek. Je kunt dus meteen aan de slag!

Het ene project is wat groter dan het ander, maar één ding is duidelijk: als je alle 25 de projecten maakt (en als je eens een dag geen tijd of zin hebt mag je best een beetje smokkelen, en meerdere projecten op één dag doen) dan ben je absoluut in de juiste kerst-stemming op 25 december. En je huis ook, door alle mooie dingen die je hebt geknutseld.

Mooi cadeau

‘Creatief aftellen tot kerst’ is erg leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als schoencadeautje. Zorg dat de ontvanger het op 1 december in huis heeft, zodat het eerste luikje op tijd kan worden geopend. Een creatieve variant op de adventskalender!

Creatief aftellen tot kerst
ISBN 9789051164565
De Vier Windstreken
€ 17,95