Boeken

Crazy Sexy

De diagnose kanker is er eentje die er, begrijpelijk, inhakt. In de maand oktober, Pink Ribbon maand, staan we er weer volop bij stil en horen we tal van indrukwekkende verhalen van vrouwen met borstkanker. Ook het verhaal van Kris Carr is het meer dan waard om gehoord te worden, al was het in haar geval geen borstkanker maar een zeldzame ‘sarcoma’ (ook wel ‘de vergeten kanker’ genoemd) die toesloeg.
En al was ze er kapot van, het was voor Kris geen reden om stil te gaan zitten en te wachten voor komen gaat. Zij ging verder met haar leven, intenser en bewuster dan ooit, onder het motto Crazy Sexy. Haar eerste boek, Crazy Sexy Cancer Tips viel op, en Kris werd een veelgevraagd spreekster en inspirator. In Crazy Sexy: passievol (over)leven met kanker, zet ze deze revolutie door, en geeft zij tips die ook mensen die geen kanker hebben kunnen helpen het maximale uit hun leven te halen.

Inspirerend en eerlijk, maar vooral ook met een mooi uitgangspunt: het gaat niet om de kanker, maar om het leven! Haal er alles uit, leer jezelf goed kennen, lééf! Al doet het boek (voor ons nuchtere Hollanders) het boek soms wel erg Amerikaans aan, met de insteek kunnen we het alleen maar eens zijn. Je leven stopt niet bij de diagnose kanker. Je wordt niet aleen patient, maar hebt altijd nog jezelf, en je eigen kracht.

Crazy Sexy, Passievol (over)leven met kanker – Kris Carr
ISBN 9789068342291
Aramith
15,00 euro

Crazy Sexy  Passievol overleven met kanker
Bestel via Bol.com: Crazy Sexy Passievol overleven met kanker
Carr, K.