Boeken

Boer zoekt Vrouw scheurkalender 2013

Kun jij geen dag zonder Boer zoekt Vrouw? Dan moet je de Boer zoekt Vrouw scheurkalender 2013 hebben! Haal in 2013 het boerenleven in huis!

Slechts 1 blik op de scheurkalender heb je nodig om in de typische Boer zoekt Vrouw sfeer te komen. Bont geruite kleedjes en Yvon Jaspers op de kaft: heerlijk!

Vervolgens mag je, vanaf 1 januari, iedere dag een blaadje afscheuren. Hierop vind je niet alleen de datum, maar ook een tip, spreuk, wijsheid of uitspraak die rechtstreeks met het boerenleven te maken hebben. ‘Kaaskoeien houden van een vroeg voorjaar’ en ‘Is kalverliefde echte liefde?’, zomaar een greep uit wat je te wachten staat.

Op dagen dat je wat tijd over hebt loont het ook zeker de moeite om de achterkant van de blaadjes goed te lezen. Hierop vind je namelijk wat langere tekstjes, recepten , of relatietips van psychotherapeute Annette Heffels bijvoorbeeld. Ook leuk zijn de anekdotes van Yvon Jaspers of de uitleg waar bepaalde boerengezegdes vandaan komen.

De Boer zoekt Vrouw scheurkalender 2013 geeft je naast een hoop sfeer leuke tips, grappige verhaaltjes en wijsheden om over na te denken. Een perfect cadeau voor echte fans, maar ook fijn om zelf aan te schaffen en een jaar plezier van te hebben. De verkoopprijs is 14,95 euro.