Boeken winnen

Boek van de maand: Zwarte lelies van Michel Bussi (+WIN)

Zwarte lelies Michel Bussi

Michel Bussi is zeer succesvol in Frankrijk, en na de uitgave van Laat mijn hand niet los ook in Nederland. Zijn nieuwe thriller Zwarte lelies is ons Boek van de maand.

Zwarte lelies

Het pittoreske Franse dorpje Giverny, waar Claude Monet ooit zijn wereldberoemde waterlelies schilderde, wordt opgeschrikt door moord. Het lot van drie vrouwen staat centraal: een meisje van elf met een verbazend schildertalent, een bijzonder aantrekkelijke schooljuffrouw en een oude vrouw die alles ziet en alles weet. Hoe zijn zij bij de zaak en bij elkaar betrokken? Detective Sérénac leidt het onderzoek in dit impressionistische landschap waar duistere geheimen goed verborgen blijken te zijn. Zoals de geruchten over verloren of gestolen schilderijen, met name de befaamde Zwarte lelies.

Verloren of gestolen, het is even onduidelijk als de illusies die ontstaan als verleden en heden met elkaar verweven worden. Als Sérénac verliefd wordt op de mysterieuze Stéphanie, wier man de hoofdverdachte is, wordt de zaak nog complexer…

Winnen

Wij geven deze maand 5 exemplaren van Zwarte lelies van Michel Bussi weg. Kans maken op deze literaire thriller? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.