Boeken winnen

Afgelopen: Boek: Vlucht uit New York (+WIN)

Het nieuwe boek van Guillaume Musso, Vlucht uit New York, is de hele maand augustus ons boek van de maand. Win jij een exemplaar?

Wereldwijd zijn er meer dan 18 miljoen boeken van Guillaume Musso verkocht, verspreid over 36 landen. De thriller ‘Bericht uit Parijs’ was geweldig, maar ‘Vlucht uit New York’ belooft misschien nog wel spannender te zijn!

French writer Guillaume MUSSO.

Als Nikki’s vijftienjarige zoon Jeremy verdwenen is, neemt zij contact op met haar ex-man Sebastian, die sinds de scheiding zeven jaar geleden maar weinig interesse in zijn zoon heeft getoond en zich ontfermd heeft over hun tweelingdochter Camille. Op zoek naar aanwijzingen vinden zij een kilo cocaïne en een adres van een pokerclub in Jeremy’s kamer. En dan ontvangt Nikki ook nog eens een filmpje waarop te zien is hoe Jeremy in een Parijse metro ontvoerd wordt.

Nikki en Sebastian vertrekken halsoverkop van New York naar Parijs om hun zoon te zoeken. Maar daar blijkt niets te zijn wat het lijkt…

Spannend!

Wij lazen dit boek zelf, en we kunnen je beloven: het laat je niet meer los. Vanaf het allereerste woord vraag je je af wat er met Jeremy gebeurd kan zijn. En waarom? En waar zijn Sebastian en Nikki in vredesnaam in beland, tijdens hun zoektocht naar hem? Geen moment zagen wij de ontknoping aankomen, wat een sterk verhaal.

Begin pas in dit boek te lezen als je ook tijd hebt om hem in 1 ruk uit te lezen, want geloof ons: dat wil je. Nee, dat moét je. Wegleggen is geen optie.

Winnen

Wil jij 1 van de 5 exemplaren die wij deze maand weg mogen geven winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.