Boeken winnen

Afgelopen: Win Het meisje in de trein

Het meisje in de trein

Deze maand hebben we zo’n geweldig boek van de maand: we raken er zelf niet over uitgesproken. Lees snel verder voor een tipje van de sluier.

Het meisje in de trein

Stel je voor dat je iedere dag met de trein naar je werk reist. En dat die trein iedere dag op dezelfde plek, vlakbij een rijtje huizen, stilstaat wegens een rood sein. Je ziet die huizen, en hun bewoners, iedere dag, en komt zo van alles over ze te weten.

Dat ze graag ontbijten op het terras in de zon. En dat dat jonge stel zo gek op elkaar is. Hoe laat ze koffie drinken, en of ze er gelukkig uitzien. Je kan zomaar het gevoel krijgen dat je ze kent, dat ze als het ware vrienden van je zijn. Maar is dat wel echt zo?

Rachel bekijkt vanuit de trein iedere dag een stel dat in deze straat woont, ze is ze Jess en Jason gaan noemen, en ze meent ze aardig te kennen. Ze leiden een heerlijk leven, eentje dat Rachel zelf ook wel zou willen. Zij zijn haar echte droompaar… tot ze iets ziet dat niet alleen haar, maar uiteindelijk ook hun leven op zijn kop zal zetten.

Niet lang daarna raakt Jess vermist, en moet Rachel besluiten wat ze doet. Met de informatie die zij heeft naar de politie gaan? Maar is het eigenlijk wel echte informatie, en weet Rachel eigenlijk wel iets af van het leven van dit jonge spel? En waarom is haar leven op dit moment eigenlijk zo’n puinhoop?

Spannend!

Net als je denkt te weten hoe de vork in de steel zit, duikt er weer iets onverwachts op in deze geweldige thriller. Wie is er te vertrouwen, wie ken je echt, en van wie heb je een beeld dat totaal niet blijkt te kloppen? Door de goed uitgewerkte personages wordt het boek met de pagina spannender, tot de bloedstollende laatste regels aan toe. Een prachtig thrillerdebuut van Paula Hawkins, waarvan de filmrechten inmiddels zijn verkocht aan DreamWorks.

Paula Hawkins

Winnen

Wij mogen deze maand dit geweldige boek weggeven. Niet één keer, nee, we geven wel vijf exemplaren weg. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.