Boeken winnen

Boek van de maand: De tweeling (+WIN)

De hele maand juli staat het boek De tweeling van Saskia Sarginson centraal op Lifestylelog. Natuurlijk geven we ook exemplaren van deze spannende psychologische roman weg!

Als kinderen waren Isolte en Viola als tweeling onafscheidelijk, maar ze zijn veranderd in zeer verschillende volwassenen. Isolte is een succesvol schrijfster voor een modeblad, heeft een creatieve vriend en een flat in het centrum van Londen. Viola daarentegen is wanhopig ongelukkig, werkeloos, rusteloos en liefdeloos.

Wat is er al die jaren geleden gebeurd waardoor de tweelingzussen zo’n verschillende weg in zijn geslagen? Als beide jonge vrouwen de drama’s en tragedies uit een half verdrongen zomer aan de Engelse kust herleven, dreigen afschuwelijke geheimen uit het verleden hun volwassen leven te overweldigen. Zullen ze die periode voorgoed kunnen afsluiten of wordt de last hen te groot?

pvdetweeling2

Saskia Sarginson schreef jarenlang voor een tijdschrift en werkte als copywriter en script editor voordat zij haar debuut De tweeling schreef. Ze woont in Londen en heeft vier kinderen, van wie twee meisjes een eeneiige tweeling vormen.

Wil jij kans maken op 1 van de 5 exemplaren die wij deze maand weg mogen geven? Vul dan het onderstaande formulier in.