Boeken winnen

Boek van de maand: De schuldige (+WIN)

Iedere maand vind je op Lifestylelog, in samenwerking met Orlando uitgevers, het boek van de maand. Dit keer is dat De schuldige van Lisa Ballantyne.

Op een kinderspeelplaats wordt een jongetje dood aangetroffen…

Daniel Hunter, advocaat in Londen, wordt voorgesteld aan Sebastian, een elfjarige jongen die ervan wordt beschuldigd een ander jongetje vermoord te hebben. Sebastiaan doet hem denken aan zichzelf toen hij jong was, aan het boze, gewelddadige jongetje dat opgroeide in tehuizen en pleeggezinnen – en aan Minnie, de vrouw die hem adopteerde. Haar liefde redde hem destijds, tot hij zich ook door haar zo verraden voelde dat hij alle banden met haar verbrak.
Maar wat heeft Minnie misdaan dat Daniel haar vijftien jaar genegeerd heeft? En zal Daniels obsessie met Sebastian ervoor zorgen dat hij alles kwijt raakt waar hij zo hard voor heeft gewerkt?
De schuldige is een uiterst fascinerende en aangrijpende roman over hoezeer we allemaal gevormd worden door ons verleden.

Alvast een uitgebreid fragment uit dit boek lezen? Dat doe je hier. Enthousiast geworden, en benieuwd naar het hele boek? Vul dan snel het onderstaande formulier in, misschien win je wel een exemplaar!