Boeken winnen

De boekhandelaarster uit Orvieto (+WIN!)

Ons boek van de maand juli, in samenwerking met Orlando uitgevers, is De boekhandelaarster uit Orvieto van Valentina Pattavina.

Matilde, een alleenstaande veertiger uit Rome, verhuist naar het rustige provinciestadje Orvieto in Umbrië om haar leven weer op de rit te krijgen. Daar verwezenlijkt ze een oude droom wanneer ze in de boekhandel van professor Paolini gaat werken.
In de fascinerende omgeving van Orvieto, en te midden van de boeken, wordt Matilde heen en weer geslingerd tussen haar ontmoetingen met nieuwe mensen en haar eigen geheimen uit het verleden.
Maar ook Orvieto verbergt geheimen, die schuilgaan in de huizen en in de stilte van de omringende bossen. Er komt een onder tafel geveegde, sinistere gebeurtenis aan het licht waardoor lang geleden gemaakte afspraken worden verstoord…

De boekhandelaarster uit Orvieto is een Italiaanse roman waarin diepe gevoelens, drama en humor elkaar afwisselen, wat nog wordt versterkt door de excentrieke dorpsbewoners, die zich overweldigd voelen door de gebeurtenissen en door een meedogenloos lot naar een bitterzoete finale worden getrokken.

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Klik hier voor een leesfragment!

Winnen

Natuurlijk mogen we dit mooie boek ook weer weggeven aan onze bezoekers. Heb jij interesse in 1 van de 5 exemplaren? Vul dan snel het onderstaande formulier in.