Boeken winnen

Afgelopen: Boek van de maand: De andere vrouw (+WIN!)

De hele maand november is De andere vrouw van Tamar Cohen ons boek van de maand. Lees er alles over en maak kans op een exemplaar.

De andere vrouw

Stel je voor: je bent al 28 jaar gelukkig getrouwd. Je hebt drie kinderen, een geweldig huis en een echtgenoot die veel op reis is, maar zelfs na al die tijd houden jullie nog van elkaar.

Of: stel je voor dat je al 17 jaar getrouwd bent. Je hebt een dochter, een fijn huis en een echtgenoot die veel van huis is, maar toch houden jullie zielsveel van elkaar.

Dan krijg je op een een telefoontje dat je wereld op z’n kop zet: je echtgenoot is dood. Je bent er kapot van. Je gaat naar de begrafenis… en komt oog in oog te staan met zijn andere weduwe.

Een andere vrouw, een ander gezin. Dat kan niet waar zijn. Dat moet een vergissing zijn. En dat is háár schuld. Toch?

pvdeanderevrouw2

Tamar Cohen

Tamar Cohen is al meer dan twintig jaar freelance journalist en heeft gewerkt voor o.a. The Times, The Telegraph, Marie Claire, Cosmopolitan, Good Housekeeping en Hello! Daarnaast schreef ze (onder een andere naam) negen non-fictieboeken. De wraak van de minnares was haar romandebuut.

Winnen!

Natuurlijk maak je kans op dit Boek van de maand. We geven vijf exemplaren weg, vul het formulier hieronder volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.