Boeken winnen

Boek van de maand: Amity en Sorrow (+WIN)

Deze maand is Amity en Sorrow ons boek van de maand i.s.m. Orlando uitgevers. Een boek waar we zelf ook razendenthousiast over zijn, en dus graag met je delen.

Niet iedereen wil worden gered…

Op het Amerikaanse platteland brandt een kerk af van een fundamentalistische sekte. In de chaos steelt Amaranth een auto en vlucht weg met haar tienerdochters Amity en Sorrow, die nog nooit de wereld buiten de sekte hebben gezien. Na vier dagen onafgebroken te hebben gereden, verliest ze uit vermoeidheid de macht over het stuur, waardoor ze stranden bij een benzinestation. Een boer ontfermt zich over de hongerige en doodsbange vrouwen.

Terwijl Amity opbloeit, bevrijd van haar vaders onheilspellende regels en extatische geloofsbelijdenis, beweegt Sorrow hemel en aarde om terug naar huis te kunnen gaan… En ondertussen is de buitenwereld de brand niet vergeten.

Amity en Sorrow is een roman over God, seks, en het boerenleven; een onvergetelijk verhaal over geloof en verlossing, maar ook een aangrijpende roman over de sociale druk van een gemeenschap en het leren op eigen benen te staan.

Wij geven zoals iedere maand 5 exemplaren van ons boek van de maand weg. Kans maken op een boek? Vul dan snel het onderstaande formulier in.