Boeken winnen

Boek van de maand: Nachtvlinder van Carina van Leeuwen (+WIN) (afgelopen)

Nachtvlinder Carina van Leeuwen

Ons Boek van de maand juni is er eentje van één van onze favoriete auteurs: Carina van Leeuwen.

Zij heeft haar sporen verdiend als forensisch expert, en gebruikt deze kennis nu in haar boeken. In combinatie met een flinke portie schrijftalent levert dat heerlijke thrillers op.

Nachtvlinder

In een nachtclub in het chique Bezuidenhout overlijdt een prostituee na het snuiven van witte heroïne. Voor de kust van Scheveningen vissen de opvarenden van een vrachtschip uit Panama een dode duiker uit het water. Hij heeft geen handen meer, geen voeten, en waar zijn gezicht zou moeten zitten, bevindt zich een gapend gat. Op het terrein van een vakantiepark in Kijkduin vindt een explosie plaats. Tussen de puinhopen van een van de villa’s wordt het lichaam aangetroffen van een man. Op zijn telefoon staat een afscheidsboodschap.

Drie schijnbaar opzichzelfstaande gebeurtenissen. Totdat forensisch rechercheur Renee Spaan ontdekt dat er een verband bestaat…

Carina van Leeuwen

Winnen

Wil jij weten hoe dit verder gaat? Doe dan mee aan onze winactie! We mogen zoals altijd vijf exemplaren van ons Boek van de maand weggeven. Wil jij Nachtvlinder van Carina van Leeuwen winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.