Boeken winnen

Boek van de maand: Belgravia (+WIN!)

Belgravia Julian Fellowes

De hele maand augustus is Belgravia, van Julian Fellowes (de man achter Downtown Abbey!) ons Boek van de maand.

Ben jij fan van Downtown Abbey? Dan moet je dit boek lezen! Komt goed uit: wij mogen namelijk vijf stuks weggeven. Lees verder om te zien wat je daarvoor moet doen.

Belgravia

Op een steenworp afstand van Buckingham Palace, achter de deuren van Londens imposantste huizen, hebben schandalen en intriges vrij spel.

Belgravia is het verhaal van een geheim dat zich ontspint achter de deuren van een van de chicste wijken in Londen, wanneer in 1840 de adel zich begint in te laten met de industriële nouveaux riches. In die setting, en met een rijke cast aan personages, schetst Fellowes een kleurrijk beeld van deze periode. Het boek verschijnt op 30 juni 2016.

Julian Fellowes is als acteur, schrijver, regisseur en producent veelvuldig onderscheiden. Met de ongekend populaire televisieserie Downton Abbey heeft Fellowes als bedenker en schrijver drie Emmy’s gewonnen. In 2002 ontving hij een Oscar voor het script van Gosford Park. Naast film- en televisiescripts schreef hij twee romans: Snobs (2005) en Past Imperfect (2008). In 2010 werd Julian Fellowes geëerd met een plaats in de House of Lords.

Belgravia Julian Fellowes

Winnen

Wij mogen deze maand zoals je gewend bent weer vijf exemplaren van ons Boek van de maand weggeven. Wil jij je binnenkort helemaal verliezen in Belgravia? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

[cforms name=”bruna aug”]