Boeken

Blind date, een nieuwe thriller van Marelle Boersma

blind date marelle boersma

Marelle Boersma is een bekende naam in thriller-land, met o.a. de bestseller Vals Alarm achter haar naam. Zal haar nieuwe boek Blind date net zo spannend zijn?

Blind date

Moon is een vrouw zoals er zovelen zijn. Drukke baan, onuitstaanbare baas, haat-liefde verhouding met haar beste vriendin, single. Maar dat laatste is ze aan het veranderen! Ze heeft de ene na de andere date, maar deze brengen haar vooralsnog niet de man van haar dromen.

Wel leveren al die dates haar iets heel anders op. Inspiratie! Moon houdt naast haar baan namelijk anoniem een blog bij over al haar avonturen in het datingcircuit. Van de man die alleen maar over zichzelf wil praten tot de man met smetvrees. En wat te denken van dat lekkere ding, dat meer oog heeft voor zijn hond dan voor zijn vrouwelijke bezoek? Ze komen allemaal voorbij op Moons blog.

Creepy!

Een onschuldige hobby, zo lijkt het, waarmee ze een steeds grotere groep ‘lotgenoten’ weet te bereiken. Maar als een nogal eng type steeds vreemdere reacties achter gaat laten op haar blogs, is de onschuld er wel zo’n beetje af. Moon lijkt een stalker te hebben, die heel veel over haar weet, en ieder moment toe kan slaan. En dat terwijl ze nog middenin het verwerkingsproces van een aantal andere schokkende gebeurtenissen zit.

Goed opgebouwd

Marelle Boersma is een kei in het perfect opbouwen van een thriller, en ook in het geval van Blind date is haar dat weer prima gelukt. Net als veel van haar andere titels is haar nieuwe boek super actueel en bevat het een rauw randje, een pittig onderwerp. Dat niets is wat het lijkt blijkt wel in het angstaanjagende slot, waarin je als lezer niet anders kunt dan sympathie opbouwen voor de ‘creep’ in kwestie. Een boek vol onverwachte wendingen en licht verknipte geesten, een topthriller!

Blind date – Marelle Boersma
ISBN 9789461092069
De Crime Compagnie
€15,-