Boeken

Blijf eeuwig jong

We weten het allemaal: niet roken, matig drinken, veel bewegen en gezond eten zorgen ervoor dat je, als het meezit, langer leeft. Maar zijn er nog meer dingen die hieraan bijdragen, en zo ja, welke dan? In het leuke boekje ‘Blijf eeuwig jong’ vind je er een groot aantal, plus nog wat zaken die je beter kunt vermijden.

Wist je bijvoorbeeld dat te dik zijn er voor zorgt dat je gemiddeld 3 jaar minder leeft? Nu niet direct jaloers kijken naar je magere collega, want te mager zijn kost je ook 1 jaar… Regelmatig je handen wassen levert je 2 jaar op, een (gelukkig) huwelijk 7 jaar. Pas echter op voor slaaptekort (-5 jaar) en bankhangen (-8 jaar).

‘Blijf eeuwig jong’ is een grappig boekje met veel goede tips, maar vooral ook veel uitleg bij bekende feiten. Veel open deuren (bijvoorbeeld de zaken die wij in de eerste zin van dit item noemden), maar ook veel tips die je waarschijnlijk nog niet kende. Leuk om zelf door te lezen, nog leuker om cadeau te geven aan iemand die weer een jaartje ouder is geworden.

Blijf eeuwig jong – Dr. Trisha MacNair
ISBN 9789057673139
mo’media
12,50 euro

Blijf eeuwig jong
Bestel via Bol.com: Blijf eeuwig jong
MacNair, T.