Boeken

Bette Westera schrijft over een vreemd feestje

‘Een vreemd feestje’ klinkt misschien als de titel van een vrolijk, feestelijk boek. Maar eerlijk gezegd… wij weten nog niet of het nieuwe boek van Bette Westera wel zo vrolijk is!

‘Een vreemd feestje’ is namelijk bovenal spannend. Want het is niet niks, dat Job en zijn klasgenootjes niet thuis komen na een speurtocht, ter ere van zijn verjaardagsfeestje?

De opa’s en oma’s, die het feestje organiseerden aangezien Jobs ouders op reis zijn, zit het bepaald niet lekker. Hoe leggen ze dit nu uit aan de ouders die hun kinderen op komen halen?

Het komt goed!

Natuurlijk komt het goed! We hebben het hier over een boek voor kinderen vanaf 8 jaar, dus laten we alle enge scenario’s snel vergeten. Maar spannend is het wel! En grappig, herkenbaar zelfs, Bette Westera slaagt er altijd uitstekend in haar doelgroep op de juiste manier te bereiken. Dat is met ‘Een vreemd feestje’ wederom prima gelukt, wat het een heerlijk avontuurlijk, spannend en bovenal leuk boek maakt om te lezen. De afwisselend spannende, maar bovenal grappige illustraties van Alex de Wolf maken het feestje compleet, wat een leuk boek!

Een vreemd feestje – Bette Westera
ISBN 9789025757922
Gottmer
€12,95